Články

Královéhradecký kraj

Penzion Sluníčko vyniká svoji polohou,vhodnou v zimě pro lyžování (800m od ski areálu,možnost dopravy ski busem od pensionu), v létě je výchozím bodem pro mnoho turistických tras, od romantických procházek až po náročné horské výstupy (od penzionu přímá turistická trasa na horu Sněžku či k její lanové dráze-vzdálena 1 km, dále na Růžovou horu, do Obřího či Modrého dolu, po staré cestě do Velké Úpy, na Portášovy boudy,..).
V blízkém okolí se nachází Monkey park s bobovou dráhou a lanovým centrem, bowling, billiard, wellness centrum v hotelu Horizont, několik vyhlášených restaurací, obchod, pošta ,autobusové nádraží.

Náš penzion Sluníčko Vám nabízí ubytování v pěti 2lůžkových pokojích (možnost přistýlky) s vlastní koupelnou a WC. K dispozici je také WIFI. Parkování je zajištěno u domu na vlasním pozemku. Lednice a varná konvice s nádobím jsou k dispozici.
Ubytování zahrnuje snídani. Oběd či večeři si můžete vychutnat v okolních restauracích.

www.penzion-slunicko-pec-pod-snezkou.cz


Náš pension Sluníčko je vhodný jak pro rodinné dovolené, odpočinek pro seniory, zamilované páry i pro několikačlennou skupinu či sportovní nadšence.


Vysočina


Penzion nabízí svým hostům restauraci v selském stylu s dětským koutkem plným hraček, velký SALONEK s možností propojení s nekuřáckou jídelnou a letní terasu.

Nabízíme silvestrovské pobyty s kompletním programem pro děti i dospělé. www.penzionvysocina.cz

Máme pro Vás připraven pobyt plný pohody, odpočinku a relaxace. Pro aktivní zajistíme skipasy do SKI SNOW PARKU v Novém Městě na Moravě, nebo rádi doporučíme výlety do okolí. Pro firemní akcepřipravíme program "na míru" včetně organizačního servisu a technického zajištění.

Uprostřed České republiky, v překrásné přírodě Chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy, v klidné a malebné vesničce Škrdlovice, se nachází Penzion Vysočina. Ubytujeme Vás v útulných pokojích s vlastním soc. zařízením a sprchovým koutem, které ocení nejen rodiny s dětmi, ale i sportovně zaměření hosté nebo ti, kteří hledají ubytování i se svým čtyřnohým kamarádem. Rozšíření nabídky se týká především welness služeb, služeb pro volný čas, velkou změnou je i kompletní vyloučení kuřáckých prostor - místo nich Vás rádi přivítáme v novém zábavném dětském koutku.

Vesnička Škrdlovice je vzdálena pouhých 6 km od Žďáru nad Sázavou a jen 600m od VELKÉHO DÁŘKA(206 ha) zvaného též "Moře Vysočiny".V okolí penzionu najdete krásnou přírodu ,louky, lesy a rybníky Českomoravské vysočiny. Právě proto skvělou polohu je penzion velmi vhodný pro rekreaci, turistiku, cykloturistiku i zimní sporty, rybaření, houbaření, welness pobyty, ale také pro školní výlety, lyžařské pobyty a školy v přírodě.

Pro děti je v letních měsících v zahradě připraven bazén.

Ubytování s domácími mazlíčky povoleno.

Poskytujeme prvotřídní služby pro rodiny s dětmi (rodinné pobyty), skupiny přátel a známých, pro firemní akce - školení, konference (konferenční balíčky), recepce a oslavy všeho druhu.

Jihomoravský kraj

Penzion U kamenného kola se nachází v nádherném prostředí chráněné krajinné oblasti Moravský Kras. Krásné místo na samotě, přesto v blízkosti mnoha přírodních a kulturních památek.


Moravský kras patří mezi nejvýznamnějsí krasové oblasti ve střední Evropě. Ubytování v Moravském krasu Vám dá poznat unikátní přírodní zajímavosti, kdy Vás značené turistické trasy a cyklostezky v Moravském krasu zavedou k věhlasným jeskyním a krasovým útvarům. Nejvyhledávanějším místem v rámci této oblasti jsou Punkevní jeskyně, díky kterým se návštěvníci dostanou až na dno propasti Macocha, a to velmi atraktivní a romantickou cestou po loďkách na podzemní říčce Punkvě. Dalšími zajímavými místy jsou bezesporu jeskyně Balcarka, Kateřinská jeskyně a Sloupsko-šošůvské jeskyně.

Ubytování ve 2 - 5 lůžkových pokojích, pro skupiny i jednotlivce. Velmi oblíbené jsou školy v přírodě, svatby, rodinné oslavy nebo firemní školení, večírky neboprezentace.

Kromě výborné domácí kuchyně a ubytování v Moravském Krasu můžete využít nabídku sportovních aktivit.
Součástí penzionu je kurt s umělou trávou hojně využívaný například pro tenisové nebonohejbalové turnaje.

K pravidelnému dennímu menu a stálému jídelnímu lístku pravidelně pro naše hosty. www.ukamennehokola.cz 

© 2019 www.ubytovani.top   www.mikroregiony.com  www.ubytovani.top 
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky